logo heijnen


Stap 1     |    Stap 2     |    Stap 3     |    Stap 4     |    Stap 5

Stap 5 - Oplevering & Onderhoud

Tot slot de laatste stap namelijk het onderhoud. Het onderhouden van een tuin is van groot belang en dient tijdig en vakkundig te gebeuren. Voor veel mensen is werken in de tuin een aangename bezigheid die veel voldoening oplevert. Toch kan het zo zijn dat u 1 of 2 maal per jaar wat hulp kunt gebruiken, bijvoorbeeld met het winterklaar maken van de tuin of met het snoeiwerk. Ook niet iedereen heeft groene vingers, miscchien heeft u de tijd of mogelijkheden niet om alles zelf te doen en wilt u het helemaal uit handen geven.

Een tuin groeit en bloeit en moet nu eenmaal onderhouden worden. Een goed aangelegde tuin is ook een aanzienlijke investering en achterstallig onderhoud kan op termijn hoge kosten met zich meebrengen. Het op de juiste manier onderhouden is een voorwaarde om de kwaliteit te waarborgen en nog vele jaren plezier aan uw tuin te beleven. Wij kunnen u een passend onderhoudspakket aanbieden, zodat uw tuin er altijd netjes bijstaat:

Eenmalig onderhoudsbeurt / Op afroep

  • Bij deze onderhoudsvorm bepaalt u wanneer wij uw tuin komen doen. U kunt ons gewoon een email sturen of bellen voor een afspraak. Wij plannen het onderhoud aan uw tuin in, en komen op de afgesproken dag en tijd langs.

Voor- en najaarsbeurt

  • Hierbij wordt in het voor- en najaar onderhoud gepleegd, 2 keer per jaar, bestaande uit het snoeien van heesters en bomen, ruimen van afgevallen blad, eventueel scheuren van vaste planten, bemesting en onkruid vrij maken van de borders.

Onderhoudscontract

  • Uiteraard kunnen wij voor u ook een passende offerte maken voor het onderhoud aan uw (bedrijfs-)tuin. We komen dan van te voren vrijblijvend een keer kijken en inventariseren uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen we u dan een offerte toesturen. Bijvoorbeeld door:
    • Kwartaal-onderhoudscontract: Bovenstaande vorm kan uitgebreid worden naar 4 keer per jaar, wij komen 2 keer extra in het groeiseizoen. Hierbij worden bovengenoemde werkzaamheden uitgevoerd en worden in de zomer de hagen geknipt.
    • Jaar-rond-onderhoudscontract: Maandelijks in het groeiseizoen en een voor- en najaarsbeurt. Met deze vorm kunt u erop vertrouwen dat uw tuin het hele jaar door een representatieve uitstraling heeft, deze vorm is uitermate geschikt voor bedrijven.