logo heijnen


Nieuws     |    Promo video's     |    Kwaliteit & Garantie     |    Gladheidbestrijding     |    Links

Wie zijn wij?

Hoveniersbedrijf Heijnen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich in 2006 heeft gevestigd te Roosendaal, West-Brabant. Het is een kleinschalig full-service hoveniersbedrijf, waardoor een persoonlijk contact met de klant gegarandeerd kan worden. Full-service houdt in dat wij U op ieder facet binnen deze branche van dienst kunnen zijn voor zowel advies, ontwerp, aanleg, renovatie, herinrichting alsook onderhoud. Wij zijn zowel actief op het gebied van particuliere tuinen als representatieve bedrijfstuinen en richten onze diensten tot zowel particulier, bedrijf als instelling.

Wij staan garant voor vakmanschap, service en kwaliteit, deze combinatie zorgt ervoor dat wij in staat zijn elke wens van u te kunnen realiseren. Ons vakmanschap komt voort uit onze ervaring, kennis en de nauwkeurigheid waarmee wij uw opdracht uitvoeren.

Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met de volledige aanleg en renovatie van tuinen en zijn gespecialiseerd in vijverbouw & filtertechniek. Omdat wij nagenoeg alle machines in eigen beheer hebben, kunnen we vrijwel alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en kan er snel en efficiënt gewerkt worden tegen een scherp tarief.

Afhankelijk van de grootte van de opdracht en voor een aantal specifieke zaken wordt samengewerkt met specialisten binnen de groene sector. Mede dankzij een goede organisatie kunnen wij samen met hen bij elk project kwaliteit leveren, hoe complex ook. Wij voeren de regie over het hele proces en nemen u alle zorgen uit handen! Ook dat ziet u terug in het eindproduct; uw droomtuin. De precisie waarmee wij te werk gaan staat garant voor een hoogstaand eindproduct. Een goede nazorg en service vinden wij een vanzelfsprekendheid. Dat geldt ook voor de afspraken die wij met u maken. Punctueel en correct.

Op deze site vindt u een greep uit onze activiteiten, zodat u zich een beeld kunt vormen van wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer weten over Hoveniersbedrijf Heijnen? Of voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak
vul dan ons contact-formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Om u sneller van dienst te kunnen zijn vragen wij u het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. In geval van dringende zaken kunt u ons altijd telefonisch benaderen.